Exposities

In het Kennis-en informatiecentrum zijn exposities te zien van regionale (amateur)kunstenaars, verzamelaars en hobbyisten. De meest mooie, verrassende en ontroerende dingen kun je hier tegenkomen. Vaak zijn de kunstwerken ook te koop. De exposities zijn gratis toegankelijk en worden het gehele jaar door regelmatig gewisseld. Zo is er elke keer weer iets nieuws te zien!

 

Informatie voor exposanten

Wil je bij ons exposeren, dan volgt hier alvast wat informatie. Voor aan de wanden kan gedacht worden aan olieschilderijen, pentekeningen, foto’s, al dan niet in serie-verband, en andere diverse creatieve werken. Dat kan gaan om landschappen, stillevens dieren, portretten etc. In de vitrines proberen wij iedere keer iets geheel anders te exposeren. Immers, iedere expositie wekt een andere interesse. Hierbij wordt wel geprobeerd een expositie te vinden die bij het geheel past.

 

De exposant wordt de gelegenheid gegeven om tevens zijn of haar werk of verzameling te verkopen. Men draagt in dat geval wel provisie af, welke dan weer ten goede komt aan het Kennis- en informatiecentrum. Uiteraard snijdt het mes op deze manier aan twee kanten: De exposant krijgt de gelegenheid om naar buiten te treden. Van onze kant staat daar tegenover dat wij de PR-zaken voor onze rekening nemen. Wat betekent dat kranten, uit-bijlagen en omroepen op de hoogte worden gehouden van de nieuwste exposities. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


Lopende exposities

MEI
01
Vanwege nieuwbouw tijdelijk geen exposities
Na de opening in 2021 zijn er weer exposities mogelijk in het nieuwe kennis- en informatiecentrum. Voor meer informatie over de mogelijkheden, neem contact met ons op.